اتاق بازرگانی تهران مستندساز شد؛

حاج محمد حسین امین الضرب آكتور سینما

حاج محمد حسین امین الضرب آكتور سینما ساسان گستر: اتاق بازرگانی تهران با همكاری مركز گسترش سینمای مستند و تجربی ساخت مستند امین الضرب سوداگر بزرگ ایرانی را كلید زد.


به گزارش ساسان گستر به نقل از مهر، اتاق بازرگانی تهران اعلام نمود: حاج محمدحسن امین الضرب، بزرگ ترین تاجر ایرانی قرن نوزدهم میلادی، سوژه مستندی به کارگردانی و تهیه کنندگی جمشید بیات ترک شد. این فیلم از تولیدات مشترک مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و اتاق بازرگانی تهران است. در مستند «امین الضرب» زندگی پُرماجرای این تاجر روایت خواهد شد و در چارچوب بیان زندگی این فرد، تحولات اقتصادی جامعه ایران در عهد ناصری به تصویر کشیده می شود. در این دوران سه شخصیت امیرکبیر، میرزا حسین خان سپهسالار و سیدجمال الدین اسدآبادی هر یک به صورتی درصدد اصلاح حکومت استبدادی قاجاریه و تجددخواهی برآمدند. امین الضرب هم دل در گروی این اندیشه ها به کارآفرینی روی آورده و به اولین سرمایه گذار صنعتی ایران بدل می شود.


منبع:

1399/03/23
19:36:16
5.0 از 5 امتیاز
2603
تگهای خبر: بازرگانی , تولید
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

1396 - 1404 sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات

ساسان گستر: دروازه ورود شما به بازارهای جهانی. با ما در جریان آخرین تحولات گمرکی، معافیت‌های گمرکی، و قوانین تجارت باشید و کسب و کار خود را در سطح بین‌المللی گسترش دهید.