افزایش ۶ و هشت دهم درصدی اجاره بها

افزایش ۶ و هشت دهم درصدی اجاره بها به گزارش ساسان گستر در پاییز سال جاری اجاره بهای واحدهای مسکونی در مناطق شهری، ۶.۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.



به گزارش ساسان گستر به نقل از ایسنا، یکی از بخش های مهم در برآورد شاخص قیمت مصرف کننده، بخش مسکن می باشد. این بخش شامل زیر بخش های "اجاره بهای واحدهای مسکونی" و "خدمات نگهداری و تعمیر واحد مسکونی" (تعمیرات جزئی واحد مسکونی: لوله کشی، گچ کاری، برق کاری، نصب ایزوگام و... ) است.

بر اساس گزارش مرکز امار ایران، در فصل پاییز ۱۳۹۹، شاخص قیمت اجاره بهای واحدهای مسکونی در مناطق شهری، به عدد ۲۰۹ رسید که نسبت به فصل قبل (۱۹۵.۸)، ۶.۸ درصد افزایش داشته است.

در این فصل بیشترین نرخ تورم فصلی در ارتباط با استان آذربایجان غربی با ۱۹.۰ درصد افزایش و کمترین آن در ارتباط با استان سیستان و بلوچستان با ۳.۹ درصد افزایش است.

درصد تغییرات شاخص قیمت اجاره بها در فصل پاییز ۱۳۹۹ نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، ۲۸.۴ درصد است که نسبت به فصل تابستان ۱۳۹۹(۲۸.۹ درصد)، ۰.۵ واحد درصد کاهش نشان داده است.

بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه در ارتباط با استان کرمانشاه با ۳۸.۶ درصد افزایش و کمترین آن در ارتباط با استان سیستان و بلوچستان با ۱۲.۷ درصد افزایش است. به عبارتی خانوارهای استان کرمانشاه به صورت متوسط ۱۰.۲ واحد درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای استان سیستان و بلوچستان ۱۵.۷ واحد درصد کمتر از میانگین کل کشور در بخش اجاره بها هزینه کرده اند.

نرخ تورم چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۹ نسبت به دوره مشابه سال قبل در بخش اجاره بها، برابر۲۶ درصد است.

در استان چهارمحال و بختیاری (۳۲.۸ درصد) بیشترین عدد و در استان آذربایجان غربی (۱۳.۳ درصد) کمترین عدد را نشان داده است.

متوسط افزایش هزینه اجاره بها برای کل خانوارهایی که تمدید قرارداد داشته اند، در فصل پاییز ۱۳۹۹ برابر با ۳۴درصد است.





1399/10/16
11:34:47
0.0 از 5 امتیاز
779
تگهای خبر: خدمات , هزینه
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات