معاون وزیر اقتصاد:

درآمد فروش اموال مازاد بانك ها صرف افزایش سرمایه آنها می شود

ساسان گستر: معاون امور اقتصادی وزیر اقتصاد اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده، هر مقدار كه از اموال و دارایی های مازاد بانك ها به فروش برسد، صرف افزایش سرمایه آنها می شود.
درآمد فروش اموال مازاد بانك ها صرف افزایش سرمایه آنها می شود

به گزارش ساسان گستر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، محمد علی دهقان طی سخنانی درباب فروش دارایی ها و اموال مازاد بانك ها، گفت: در سال های گذشته بخش قابل توجهی از دارایی های مازاد بانك ها مربوط به املاك و مستغلات بوده كه به سبب وجود ركود در بازار مسكن، فروش آنها سخت شده بود.
وی افزود: از سال قبل با عنایت به رونق یافتن بازار املاك، فضا برای فروش این اموال فراهم و تسهیل شده است.
بر اساس قانون و به منظور رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی كشور، بانك ها ملزم به فروش اموال و دارایی های مازاد خود هستند.


منبع:

1398/04/16
23:22:50
5.0 از 5 امتیاز
4439
تگهای خبر: بازار , بانك , تولید , فروش
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
1396 - 1405 sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات

ساسان گستر: دروازه ورود شما به بازارهای جهانی. با ما در جریان آخرین تحولات گمرکی، معافیت‌های گمرکی، و قوانین تجارت باشید و کسب و کار خود را در سطح بین‌المللی گسترش دهید.