ماهی قرمز عامل انتقال كرونا نیست اما مراقب باشید ساسان گستر: اداره کل دامپزشکی استان تهران الزامات و سفارش های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز عید را اعلام نمود. به گزارش ساسان گستر به نقل از مهر، اداره کل دامپزشکی استان تهران اعلام نمود: ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، باتوجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور سفارش می شود که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود؛ نخست اینکه ویروس کرونای عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیمار زا نبوده و سفارش های بهداشتی فقط بمنظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس بوسیله آب و سطح بدن ماهی است. در صورت تماس با ماهی و یا آب حمل و نگهداری، بلافاصله نسبت به شستشوی دست ها با آب و صابون و یا استفاده از ضدعفونی کننده های مناسب اقدام گردد. توصیه های بهداشتی در خرید ماهی ماهی قرمز ۱- ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیداً خودداری شود. ۲- مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری ها با هماهنگی اداره دامپزشکی می باشند. ۳- در هنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود. ۴- حتی الامکان از ظروف یک بار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی از منزل استفاده گردد. ۵- از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علایم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود. توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز ۱- بعد از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یک بار مصرف در کیسه زباله سربسته قرار گیرد. آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود. ۲- باتوجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت پیش از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود. ۳- در صورت استفاده از آب شهری، باید پیش از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد بمنظور کلر زدایی قرار داده شود. ۴- ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد. ۵- میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر می باشد. ۶- بهترین دمای نگهداری ماهی ۲۲-۲۶ درجه سانتی گرد می باشد. ۷- غذای ماهی قرمز از فروشگاه های عرضه ماهی زینتی تهیه شود. ۸- بمنظور تعویض آب هربار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود واز تعویض یکباره آب خودداری شود. ۹- در هنگام تعویض آب و...... نیازی به دستکاری ماهی نمی باشد اما در صورت لزوم و بویژه در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیت های پوستی از دستکش استفاده گردد. ۱۰- بمنظور ضد عفونی ظروف نگهداری ماهی، می توان از نمک به میزان ۳ درصد و سایر ضدعفونی کننده ها مانند پرمنگات پتاسیم، پرکلرین و یا بتادین استفاده نمود. ۱۱- در آخر نوروز ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رها سازی شود. منبع: ساسان گستر 1399/12/05 13:44:42 0.0 از 5 امتیاز 480 تگهای خبر: فروش این مطلب ساسان گستر مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط حیات مالیاتی کارگزارانی که لغو مجوز شدند خرید ابزار از فروشگاه ابزار بوش دستگاه حضور و غیاب انگشتی هند برای جهان چراغ سبز روشن کرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵