ماهی قرمز عامل انتقال كرونا نیست اما مراقب باشید ساسان گستر: اداره کل دامپزشکی استان تهران الزامات و سفارش های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز عید را اعلام نمود. به گزارش ساسان گستر به نقل از مهر، اداره کل دامپزشکی استان تهران اعلام نمود: ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، باتوجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور سفارش می شود که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود؛ نخست اینکه ویروس کرونای عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیمار زا نبوده و سفارش های بهداشتی فقط بمنظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس بوسیله آب و سطح بدن ماهی است. در صورت تماس با ماهی و یا آب حمل و نگهداری، بلافاصله نسبت به شستشوی دست ها با آب و صابون و یا استفاده از ضدعفونی کننده های مناسب اقدام گردد. توصیه های بهداشتی در خرید ماهی ماهی قرمز ۱- ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیداً خودداری شود. ۲- مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری ها با هماهنگی اداره دامپزشکی می باشند. ۳- در هنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود. ۴- حتی الامکان از ظروف یک بار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی از منزل استفاده گردد. ۵- از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علایم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود. توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز ۱- بعد از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یک بار مصرف در کیسه زباله سربسته قرار گیرد. آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود. ۲- باتوجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت پیش از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود. ۳- در صورت استفاده از آب شهری، باید پیش از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد بمنظور کلر زدایی قرار داده شود. ۴- ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد. ۵- میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر می باشد. ۶- بهترین دمای نگهداری ماهی ۲۲-۲۶ درجه سانتی گرد می باشد. ۷- غذای ماهی قرمز از فروشگاه های عرضه ماهی زینتی تهیه شود. ۸- بمنظور تعویض آب هربار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود واز تعویض یکباره آب خودداری شود. ۹- در هنگام تعویض آب و...... نیازی به دستکاری ماهی نمی باشد اما در صورت لزوم و بویژه در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیت های پوستی از دستکش استفاده گردد. ۱۰- بمنظور ضد عفونی ظروف نگهداری ماهی، می توان از نمک به میزان ۳ درصد و سایر ضدعفونی کننده ها مانند پرمنگات پتاسیم، پرکلرین و یا بتادین استفاده نمود. ۱۱- در آخر نوروز ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رها سازی شود. منبع: ساسان گستر 1399/12/05 13:44:42 0.0 از 5 امتیاز 713 تگهای خبر: فروش این مطلب ساسان گستر مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شورای رقابت قیمت گذار خودرو نیست ورود شخصیت های خارجی به محصولات خواب کودکان اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی به همراه جدول هیجان و فروش حقیقی ها در بورس نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴