بورس سال را پرنوسان شروع كرد

بورس سال را پرنوسان شروع كرد بازار سرمایه در نخستن روز فعالیت خود در سال 1400 روندی پرنوسان داشت در صورتیکه درساعات ابتدایی معاملات شاخص کل بورس تا یک میلیون و 304 هزار واحد کاهش یافته بود در ساعات پایانی به حدود یک میلیون و 309 هزار واحد افزایش پیدا کرد.


به گزارش ساسان گستر به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس امروز با ۱۸۳۹ واحد افزایش رقم یک میلیون و ۳۰۹ هزار واحد را ثبت نمود. شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۲۰۲۲ واحد افزایش به رقم ۴۴۱ هزار و ۸۲۴ واحد رسید.
معامله گران این بازار ۶۱۴ هزار معامله به ارزش ۵۰ هزار و ۶۰۷ میلیارد ریال انجام دادند. صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر منفی و در مقابل گروه مپنا، پالایش نفت تهران، ایران خودرو و مخابرات ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.
شاخص کل فرابورس هم امروز با ۴۸ واحد افزایش رقم ۱۸ هزار و ۳۸ واحد را ثبت نمود. در این بازار ۳۰۱ هزار معامله به ارزش ۱۴ هزار و ۹۹۹ میلیارد ریال انجام شد. بیمه پاسارگاد، پلیمر آریا ساسول و توزیع داروپخش نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر مثبت و در مقابل پتروشیمی مارون، پتروشیمی زاگرس و سرمایه گذاری صباتأمین نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.



1400/01/07
23:58:38
5.0 از 5 امتیاز
526
تگهای خبر: ارز , بازار , پتروشیمی , توزیع
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

1396 - 1404 sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات

ساسان گستر: دروازه ورود شما به بازارهای جهانی. با ما در جریان آخرین تحولات گمرکی، معافیت‌های گمرکی، و قوانین تجارت باشید و کسب و کار خود را در سطح بین‌المللی گسترش دهید.