بررسی لغو رجیستری ۳۴۰۰ گوشی

بررسی لغو رجیستری ۳۴۰۰ گوشی ساسان گستر: طبق اعلام معاون فنی گمرک ایران طی مذاکرات صورت گرفته مقرر شد تا جریان لغو رحیستری و غیرفعال شدن بیشتر از ۳۰۰۰ گوشی موبایل که پارسال و پس از انجام تشریفات رجیستری متخلف شناخته شده بود، بار دیگر بررسی شود تا حقی از کسی تضییع نشده باشد.


به گزارش ساسان گستر به نقل از ایسنا، از ۱۲ مهرماه ۱۳۹۹ با تصمیم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرگونه ثبت غیرحضوری تلفن همراه و پس از خروج از گمرکات اجرایی (مبادی ورودی) توسط مسافران ممنوع اعلام و باید اظهار و ثبت تلفن همراه مسافران فقط در محل مبادی ورودی و بعد از احراز هویت دقیق و تشخیص غیرتجاری بودن و طی تشریفات گمرکی در لحظه ورود به کشور انجام می شد، اما در ادامه با عنایت به تبعاتی که این روش به همراه داشت بخصوص عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در جریان شیوع بیماری کووید-۱۹ با بیان گزارش گمرک ایران به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و درخواست تجدید نظر در این رابطه، مقرر شد که رجیستری بار دیگر به صورت غیرحضوری انجام و فقط در ابتدای ورود هویت مسافر و گوشی توسط بارکدخوان در حداقل زمان ثبت و مابقی فرآیند به صورت غیرحضوری در سامانه همتا صورت گیرد.
با این حال از همان شروع رجیستری در ابتدای دی ماه، گمرک ایران اعلام نمود که با عنایت به سو استفاده بعضی از فضای سامانه، نسبت به غیر فعال شدن رجیستری حدود ۳۴۰۰ گوشی اقدام شده است.
اما آن چه که اخیرا ارونقی-معاون فنی گمرک ایران- به ایسنا اعلام نموده از این حکایت دارد به دنبال پیگیری های صورت گرفته قرار بر این شده تا بررسی های جدیدی صورت بگیرد.

با وجود تذکر سامانه، بازهم خلاف آن عمل شد
این مقام مسئول در گمرک ایران در این رابطه توضیحات بیشتری عرضه کرد و ضمن اشاره به روند رجیستری گوشی تلفن همراه به صورت غیر حضوری و در مبادی ورودی اظهار داشت که طبق بخشنامه مربوطه هر مسافر ورودی به ایران سالانه صرفاً یک گوشی تلفن همراه می تواند با خود وارد و ثبت کند اما در صورتیکه در هنگام اجرا برخی افراد نسبت به رجیستری تعداد بیشتری گوشی اقدام نمایند و یا با گذرنامه تعداد بالاتری را ثبت کرده باشند با آنها برخورد و رجیستری لغو و یا این گوشیها عملا غیر فعال می شود.
وی افزود: این در شرایطی است که در هنگام هر بار ورود به سامانه برای رجیستری، پیام اخطار اعلام و پس از پذیرش توسط متقاضی، امکان انجام مراحل رجیستری وجود دارد. ازاین رو در صورتیکه با یک گذرنامه بیشتر از یک گوشی رجیستر شود وجه واریزی بابت حقوق ورودی برگشت داده نخواهد شد و با متخلفان برخورد می شود.
معاون فنی گمرک ضمن اشاره به اینکه در دیماه سال قبل و در ابتدای شروع رجیستری برخی افراد سودجو از این فضا سواستفاده کرده و تعداد زیادی گوشی تلفن همراه با یک گذرنامه رجیستر کرده بودند خاطرنشان کرد: طی بررسی های صورت گرفته توسط سامانه های مرتبط، رجیستری بیشتر از 3400 گوشی لغو و افراد خاطی توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر مراجع مورد رصد قرار گرفتند.

برخی مدعی رجیستری قانونی هستند
ارونقی در ادامه با بیان اینکه در این زمان پیگیری های زیادی از جانب صاحبان گوشیهای غیر فعال شده و همینطور اتحادیه مربوطه جهت بررسی وضعیت این گوشیها صورت گرفت اظهار داشت: این در شرایطی است که ادعای تعداد زیادی از افراد از این حکایت دارد که گوشیهای تلفن همراه آنها به صورت کاملا قانونی ثبت و رجیستر شده است. ازاین رو درخواست نمودند تا بار دیگر شرایط انها مورد بررسی قرار بگیرد.

نتایج بزودی اعلام می شود
وی خاطرنشان کرد: براین اساس با عنایت به اینکه مبحث از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار می باشد طی مذاکرات صورت گرفته از راه معاونت فنی گمرک ایران و معاونت حقوقی این سازمان با دستگاههای مربوطه مقرر شد تا برای ممانعت از تضییع حقوق ذی نفعان بررسی های لازم انجام و در دستور کار قرار گیرکه نتیجه این رسیدگی ها ظرف هفته آتی اعلام خواهد شد.



1400/04/31
23:06:33
5.0 از 5 امتیاز
407
تگهای خبر: ارز , دستگاه , كالا , گمرك
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات