آیا رمزارزها بی اعتبار خواهند شد؟

آیا رمزارزها بی اعتبار خواهند شد؟ ساسان گستر: خراسان رضوی آیا تابه حال به این فکر کرده اید که چرا ارزهای رمزپایه باارزش هستند، برای اینکه پرداخت غیرقابل ردیابی ارزش زیادی برای هکرهای باج افزار ( Ransomware، گونه ای از بدافزارها هستند که دسترسی به سامانه را محدود می کنند و ایجادکننده آن برای برداشتن محدودیت درخواست باج می کند)، مجرمان اینترنتی و پولشویی ها دارد.


به گزارش د هیل، دلار، یورو و ین توسط خزانه داری کشورها پشتیبانی می شود. اگر کسی ارز رمزنگاری شده تولید می کند، فقط هدفش متقاعد کردن دیگران در مورد ارزش آنست، اما آیا این رمزارز قابل استفاده برای مبادله است؟
مقامات بانک بین المللی می گویند: ارزهای رمزنگاری شده مانند بیتکوین دارایی های سوداگرانه و نه پول قابل استفاده پایدار هستند.
رابرت آ. منینگ یکی از اعضای ارشد مرکز استراتژی و امنیت برنت اسکوکروت در شورای آتلانتیک که از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۴ مشاور ارشد معاون امور خارجه در امور جهانی، از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ عضو ستاد برنامه ریزی سیاست های وزارت امورخارجه ایالات متحده و از ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ در گروه آینده راهبردی شورای اطلاعات ملی بوده است، اظهار نمود: هم اکنون اپیدمی حملات باج افزاری بسیار مخرب در ماه های اخیر به صنایع و کسب وکارها رخ داده است.
وی افزود: حمله به شرکت هایی همچون صنایع غذایی جی بی اس، یکی از بزرگ ترین توزیع کننده های گوشت در برزیل، شرکت بزرگ خط لوله کلونیال پایپ لاین که جزو زیرساخت های حیاتی شمرده می شود و موجب کمبود بنزین برای هفته ها شد و حمله به حدود ۱۰۰۰ کسب وکار آمریکایی در چهارم جولای بر وجود این خطرات تاکید می کند. علاوه بر این، صدها شهر کوچک، بیمارستان، مدرسه و مشاغل کوچک توسط اپیدمی باج افزار لطمه دیده اند و همه این حملات توسط ارزهای رمزپایه صورت می گیرند.




دولت ها چگونه باید به این حملات پاسخ دهند؟
دولت بایدن که با حملات سایبری محاصره شده است، با چند سوال روشن در رابطه با امنیت سایبری روبروست. بنظر می رسد مجرم سایبری هنوز می تواند دفاع سایبری را شکست دهد.
همانطور که تحلیلگر برجسته اقتصادی مارتین وولف در مقاله اخیر فایننشال تایمز عنوان کرد: خطرات و هرج ومرج دنیای وحشی پول خصوصی ناپایدار، یک خیال آزادی خواهانه است. طبق مقاله اخیر فدرال رزرو، هم اکنون، حدود ۸۰۰۰ ارز رمزپایه وجود دارد. بنظر می رسد که این صنعت یک کسب وکار خانوادگی شده است.
وظیفه دولت ها چیست؟
ولف استدلال می کند که بانکهای مرکزی (به عنوان مثال فدرال رزرو ایالات متحده) باید ارزهای دیجیتال رسمی خودرا ایجاد کنند تا ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC)، ارزهای رمزپایه دیگر را غیرقانونی کنند.
جدا از کاربردهای ناخوشایند و نوسانات قیمت رمز ارزها، داده کاوی برای تولید بیتکوین با بهره گیری از مقدار زیادی برق توسط تعداد زیادی کامپیوتر، یک خطر جدی محیط زیستی شمرده می شود.
دولت ها باید پول مطمئن، پایدار و قابل استفاده را تضمین کنند. در حال حاضر، به گزارش مرکز ژئواکونومیک شورای آتلانتیک، ۸۱ کشور که ۹۰ درصد تولید ناخالص داخلی جهان را در اختیار دارند در مراحل مختلف تحقیق و کاوش در مورد پذیرش ارزهای دیجیتال هستند.
چهار بانک مرکزی بزرگ، بانک مرکزی اروپا، بانک انگلیس، بانک ژاپن و بانک مرکزی آمریکا، همگی درحال بررسی CBDC ها (ارزهای دیجیتال بانک مرکزی) هستند، هرچند ایالات متحده عقب تر است.




هم اکنون، چین ارز خودرا RMB، دیجیتالی کرده و به بازدیدکنندگان خارجی اجازه می دهد تا از آن برای پرداخت استفاده کنند. بااینکه چین فاصله بسیاری با داشتن ارز ذخیره بین المللی برای رقابت با دلار ندارد، RMB دیجیتالی نیز گامی در این راه است.
بااین وجود احتیاط نیز لازم است، برای اینکه مسائل مهم و پیچیده ای وجود دارد که باید پیش از راه اندازی ارز رسمی دیجیتال در نظر گرفته شود، بطورمثال آیا دلار دیجیتال باید در دسترس همه باشد یا فقط برای معاملات تجاری خاص استفاده شود؟ آیا بانک مرکزی باید پول نقد را افزایش دهد یا ارز دیجیتالی را کاملا جایگزین کند و آیا یک دوره گذار وجود دارد؟ این مساله بر روی بانکهای خصوصی تاثیر خواهد داشت؟ آیا افراد باید بجای بانکهای خصوصی حساب بانکی در بانک فدرال داشته باشند؟ رابطه بانکهای خصوصی و بانک فدرال باتوجه به ارز چگونه باید باشد؟ آیا مشاغل باید «کیف پول دیجیتال» داشته باشند؟ پرداخت های بین المللی چگونه خواهد بود؟
مساله بسیار مهم، مسئله حریم خصوصی و نظارت است. یک دلار دیجیتالی فرار مالیاتی را راحت می کند، چون قابل ردیابی نیست. مردم و کنگره چقدر مایل هستند ارز دیجیتال قابل پیگیری باشد؟ آیا این واقعیت که CBDC معاملات را ایمن تر، سریع تر و ارزان تر می کند، ارزش این جایگزینی را دارد؟
این سوال پیش می آید که آیا قدرت های بزرگ جهان در غیرقانونی دانستن ارزهای رمزپایه همکاری می کنند و آیا در مورد قوانین و مقررات CBDC ها به توافق می رسند؟ چین که به مساله کنترل رمزارز تاکید دارد، اگر کاملا مخالف نیز نباشد، نسبت به موضوع رمز ارزها شکاک است. زمینه همکاری ایالات متحده و چین در مورد رمزارزها ارزش بررسی دارد.
اگر چین موافق باشد، احتمال قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای ممنوعیت ارزهای رمزپایه وجود دارد. این می تواند دلیل اساسی برای انتقال موضوع به گروه ۲۰ باشد تا آنرا به یک هنجار جهانی بدل کند.
در حال حاضر، سوالات بسیار بیشتری نسبت به پاسخ ها وجود دارد، اما صنعت جدید موذیانه هکرهای سایبری و باج افزارها، تهدیدهای مخرب غیرقابل قبول برای امنیت اقتصادی آمریکا محسوب می شوند. این مشکلی است که درحال رشد است و فروکش نمی نماید. در حقیقت گسترش ارزهای دیجیتال توسط افراد عادی، برای ثبات مالی جهانی بدشگون است.
با این بی نظمی بین المللی، این سوال آشکار وجود دارد که آیا چنین تهدیدهایی سایبری برای ایجاد همکاریهای بین المللی کافی است؟




منبع:

1400/05/05
23:33:37
5.0 از 5 امتیاز
341
تگهای خبر: آمریكا , ارز , بانك , بانك مركزی
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات