مهر خبر می دهد؛

نامه رییس کل بیمه مرکزی به وزیر اقتصاد در پی تغییرات بودجه ای

نامه رییس کل بیمه مرکزی به وزیر اقتصاد در پی تغییرات بودجه ای ساسان گستر: رییس کل بیمه مرکزی در نامه ای به وزیر اقتصاد نسبت به برخی تغییرات بیمه ای لایحه پیشنهادی بودجه 1401 در هیئت دولت و قبل از تقدیم به مجلس مواردی را بیان نمود.



به گزارش ساسان گستر به نقل از مهر، بیمه مرکزی در نامه ای به سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد نسبت به برخی تغییرات لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۱ درباب صنعت بیمه در هیئت دولت و قبل از تقدیم لایحه به مجلس، انتقاد نمود.
در این نامه با اشاره به افزوده شدن هلال احمر و صداوسیما به دریافت کنندگان درآمدهای دولت از محل فروش حق بیمه شخص ثالث از طرف شرکت های بیمه گر در جلسات هیئت دولت، سازمان صداوسیما و هلال احمر را دستگاه های غیر مرتبط از نظر محتوایی با اهداف صنعت بیمه و بدون داشتن نقشی در کاهش مرگ و میر سوانح جاده ای عنوان کرده است.
صداوسیما هم از حق بیمه شخص ثالث می گیرد هم با شرکت های بیمه قرارداد می بندد
به گفته بیمه مرکزی، صداوسیما هم اکنون مبالغ قابل توجهی از شرکت های بیمه و بیمه مرکزی برای ساخت و پخش برنامه های فرهنگ سازانه در جهت کاهش سوانح جاده ای و تصادفات ترافیکی گرفتن می کند.
کسر ۵۰۰ میلیارد تومان از شرکت های بیمه، صنعت را ورشکسته می کند
بیمه مرکزی در این نامه تغییر رقم کسر ۴۰۰ میلیارد تومان از درآمد فروش حق بیمه شخص ثالث ار شرکت های بیمه به ۵۰۰ میلیارد تومان را سبب ورشکستگی مالی شرکت های بیمه گر و افزایش نارضایتی آنها عنوان کرده است.
محل مصارف درآمد ۵۰۰ میلیارد تومانی فروش بیمه شخص ثالث شفاف نیست
در این نامه محل مصارف درآمد دولت از کسر ۵۰۰ میلیارد تومان از پرتفوی شرکت های بیمه، غیر شفاف و بدون واگذاری نظارت بر نحوه هزینه کرد این ۵۰۰ میلیارد تومان عنوان شده است.
متن پیشنهادی بیمه مرکزی برای جایگزینی با متن فعلی لایحه بودجه
در این نامه، بیمه مرکزی خواهان جایگزینی متن پیشنهادی این نهاد با متن فعلی لایحه بودجه ۱۴۰۱ شده که به شرح زیر است:
«شرکت های بیمه ای مکلفند مبلغ چهار هزار میلیارد (۴، ۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از اصل حق بیمه شخص ثالث دریافتی را طی جدولی که برمبنای فروش بیمه (پرتفوی) هر یک از شرکتها تعیین و به تصویب شورای عالی بیمه می رسد، بصورت ماهانه به درآمد عمومی ردیف ۱۶۰۱۱۱ جدول شماره (۵) این قانون نزد خزانه داری کل کشور واریز نمایند.
وجوه واریزی شرکت های بیمه موضوع این بند بعنوان هزینه قابل قبول مالیاتی شمرده می شود. منابع حاصله بعد از تأیید بیمه مرکزی در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان اورژانس کشور قرار می گیرد تا در ردیف های مربوط به این دستگاهها در جدول شماره (۷) این قانون در امور منجر به کاهش تصادفات و مرگ و میر، هزینه شود.
بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به نظارت بر اجرای این بند است.
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، نیروی انتظامی و سازمان اورژانس کشور موظفند گزارش عملکرد خودرا هر سه ماه یک دفعه از نحوه هزینه وجوه مذکور به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه و بودجه کشور گزارش کنند.
نحوه توزیع وجوه واریزی موضوع این بند بین دستگاه های مرتبط و دریافت گزارش هزینه کرد آنها در قالب دستورالعملی است که ظرف مدت ۳ ماه بعد از تصویب این قانون، به پیشنهاد بیمه مرکزی ج. ا. ایران به تصویب شورای عالی بیمه خواهد رسید.
تخصیص اعتبار سه ماهه به دستگاه های اجرائی فوق الذکر بعد از تأیید بیمه مرکزی و توسط سازمان برنامه و بودجه کشور برمبنای عملکرد صورت می پذیرد.»





منبع:

1400/09/22
23:44:12
5.0 از 5 امتیاز
402
تگهای خبر: توزیع , دستگاه , دولت , شركت
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات