تولید گوشت قرمز 29 درصد كم شد به گزارش ساسان گستر تولید گوشت قرمز در بهار امسال نسبت به همین فصل پارسال كاهش ۲۹ درصدی دارد. به گزارش ساسان گستر به نقل از ایسنا، گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری كشتار دام كشتارگاه های رسمی كشور از جانب مركز آمار ایران نشان داده است كه وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در كشتارگاه های رسمی كشور در فصل بهار ۱۳۹۸ جمعاً ۶۸.۳ هزار تن گزارش شده، كه سهم گوشت گاو و گوساله بیشتر از سایر انواع دام بوده است.بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۳۷ هزار تن، ۵۴.۲ درصد از كل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود مختص كرده است. گوشت گوسفند و بره با ۲۵.۱ هزار تن، بز و بزغاله با ۴.۷ هزار تن و سایر انواع دام ها با ۱.۵ هزار تن، به ترتیب ۳۶.۷ درصد، ۶.۸ درصد و ۲.۳ درصد از كل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.كاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۷ درصد، برای بز و بزغاله ۲۸ درصد و برای گاو و گوساله ۳۱ درصد بوده است. 1398/05/08 22:04:58 5.0 از 5 امتیاز 4086 تگهای خبر: تولید این مطلب ساسان گستر مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دانلود جدیدترین سریال های خارجی 2023 با لینک مستقیم امضای چهار تفاهمنامه در اولین رویداد ملی صنعت دانش بنیان راهبرد اجبار صنایع به ساخت نیروگاه به گام سوم رسید ارزان ترین و بهترین عایق قیر پلیمری جایگزین ایزوگام نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳